Smrt Hagrida (†72) z Harryho Pottera: Trápily ho vážné zdravotní problémy… Měl obrovské bolesti !

1228
Sdílejte

Truchlí Daniel Radcliffe, Emma Watson i Tom Felton
Na smrt Robbieho Coltraneho zareagovalo mnoho známých tváří. Mezi nimi i autorská knih JK Rowling či herec Daniel Radcliffe, který ztvárnil Harryho Pottera nebo Emma Watson a Tom Felton, kteří si v čarodějnické sáze zahráli Hermionu Granger a Draca Malfoye.

„Robbie byl jedním z nejzábavnějších lidí, jaké jsem potkal, a jako děti jsme se díky němu na place neustále smáli. Mám obzvlášť hezké vzpomínky na to, jak nás pobýval v náladě během natáčení Vězně z Azkabanu, když jsme se všichni celé hodiny skrývali před přívalovým deštěm v Hagridově chatrči a on nám vyprávěl příběhy a vtipkoval. Cítím se neuvěřitelně šťastný, že jsem ho mohl setkávat a pracovat s ním. Jsem velmi smutný, že zemřel. Byl to skvělý herec a milý člověk,“ řekl Daniel Radcliffe.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články