Simona Stašová rozvedená Bohdalové dcera: S princem se žít nedalo, a co otcové jejích synů? Nečekané přiznání

12862
Sdílejte

Dcera Jiřiny Bohdalové (91) Simona Stašová (67) otevřeně přiznává, že její otec Břetislav Staš (94) si výborně rozuměl se všemi jejími manžely či partnery, a když se s nimi pak rozešla, mrzelo ho to. Simona má za sebou dvě nezdařená manželství a jeden osudový vztah „bez papíru“. Poprvé se provdala za Pavla Trávníčka (71), ale manželství s věčným princem z Popelky zřejmě nebyla až tak velká láska, když po letech jen konstatovala, že v reálném životě se s princem těžko žije. Dodnes však spolu vycházejí v pohodě.

Jiná káva už byli otcové jejích dvou synů Marka (36) a Vojty (27). K Italovi Eusebiovi Ciccotimu a herci Pavlovi Skřípalovi (66) pocítila skutečnou lásku, ale přesto jim to nevyšlo. Když se Simona zamilovala do Itala Eusebia Ciccotiho, měla už po třicítce. Přestože se rozešli, dodnes spolu dobře vycházejí a Simona se netají obdivem k němu. „Je to typ jako můj táta. Je to strašně inteligentní člověk, já jsem u něj submisivní… Je s ním legrace, má humor, je to profesor na škole, učí dějiny divadla, dějiny umění a italštinu, takže máme něco společného, ​​umění.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články