ODHALENÍ : Stropnického milenka pracovala na vrátnici a teď….

2696
Sdílejte

Žilková se netají svými sympatiemi k Danuši Nerudové (43), kterou veřejně podpořila výrokem: „Každý by si měl vybrat kandidáta, který ho bude dobře reprezentovat v ČR i v zahraničí.“ Nenápadně se pustila i do svého bývalého manžela, který ji po 18 letech manželství opustil kvůli Markétě Horňákové (30).

Oficiální seznam kandidátů bude znám až zítra, ale jméno Stropnického na seznamu pravděpodobně bude, aniž by ho Veronika řekla. Podle ní se dopustil několika profesionálních faux pas. „Pokud se někdo rozhodne kandidovat a rodinné vztahy jsou zpackané, není to dobré. Stropnický porušil jakési oficiální diplomatické právo. Jedním z hlavních bodů je, že z bezpečnostních důvodů nesmí členové diplomatického sboru mít nějaké intimní vztahy se svými kolegy.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články