Musí obracet každý dolar?! Harry a Meghan jsou v USA za chudé příbuzné

1417
Sdílejte

U hodinek Cartier Tank Watch za 23 tisíc dolarů (550 tisíc korun) je nutné zmínit, že je Meghan zdědila po princezně Dianě.
Kritizovat ji pochopitelně nejde ani za to, že měla svůj snubní prsten značky Trilogy. Nicméně už jen to, že Harryho vyšel v přepočtu na 8,3 milionu korun, značí, že toho vévoda a vévodkyně ze Sussexu o úzkostech chudoby z vlastní zkušenosti vědí jen pramálo.

„Ona je oblečená v šatech za 1600 dolarů a on jde řečnit o chudobě. Vždyť je to úplný výsměch,“ zní komentář v diskuzi na serveru Mail Online, který získal nejvíce souhlasných palců nahoru. A není zdaleka ojedinělý.

Na Harryho adresu se kriticky vyjádřil třeba i někdejší europoslanec a dnes lídr Strany pro brexit Nigel Farage.

„Muž, který nikdy v životě nemusel pracovat, má soukromé letadlo a obří smlouvu od Netflixu, káže o chudobě v Africe. Není to úžasné?“ prohlásil v rozhovoru pro GB News.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Herečka Shannen Dohertyová nedávno otevřeně promluvila o svém boji s rakovinou. Rakovinné buňky se u mě změnily, je to jako budíček, říká

Herec Oldřich Vlach se potýká se zdravotními problémy a zrušil veškeré své pracovní závazky, včetně odpojení telefonu

Podívejte se, co si čeští sportovci oblečou pro start olympiády : Batikovaný župan, plášť z chemie? Kolekce rozdělila internet, chválu pějí slavní

Svatební veselí hokejového mistra světa Davida Tomáška : : Chlastačka s trofejí!

Velký návrat Terezy Brodské do ULICE

Další články