Agáta odhalila pravou tvář Prachaře: Co jí udělal dva roky po rozvodu. To jako vážně?!

19080
Sdílejte

Těhotné Agátě už z celé situace s Prachařem tečou nervy. Když svým „holčičkám“ popisovala jejich fungování ohledně Mie, došlo i na slzy: „Vytočilo mě, že tatínek Mie je na Maledivách, má ji na čtyři dny az těch dnů ji uvidí jen dvě hodiny v sobotu. Respektuji, že je to jeho čas, aby byl s Miou, ale když je ten otec, který se o ni má podle soudu starat, tak by neměl zrovna opouštět Česko. Miu jsme předávali chůvičce, proti které obecně nic nemám, ale fakt mě to nasralo,“ odhalila Agáta se slzami v očích. Podle Agáty je velmi obtížné střídavou péči zrušit. Musí to prostě vydržet, ale Prachař jí to zjevně dokáže „osladit“.

Článek pokračuje na další straně

„Mrzí mě to, já jsem doma a on to velmi dobře ví. Já mu píšu, že mi ji může dát, ale nikdy se to nestalo. Raději ji dá chůvice než vlastní matce a je to jen o honění pinďurů tady těch chlapů, se kterými jsme se rozvedli. Mohla bych ho nahlásit, že je mimo Česko, ale nejsem idiot a nechci mu dělat peklo,“ vysvětlila těhotná partnerka Jaromíra Soukupa, která se prý po své zpovědi dočká od Prachařa pořádné scény.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články