7 věcí, které v žádném případě nemůžete vzít ze země, protože vám to přinese neštěstí!

2415
Sdílejte

4) Plyšové hračky
Možná jste překvapeni, ale je to skutečnost. Na pohled milá a naprosto neškodná věcička vám svým dotekem může předat kletbu, ureknutí a dokáže vás očarovat. Za obzvláště nebezpečné jsou pokládány doma vyrobené panenky. Jejich prostřednictvím dochází k mohutnému ovlivnění lidské energie v temných kouzelnických rituálech smutně proslulé černé magie vodou.

5) Náramkové hodinky
Lidské biopole je s tímto magickým předmětem propojeno velmi těsně. Zvlášť názorně lze toto těsné spojení pozorovat po skonu majitele hodinek.

Hodinky se zastaví, jakmile člověk, který je dlouhou dobu nosil, opustí tento svět. Když se jich dotknete, nebo si je dokonce nasadíte, přebíráte všechny nemoci a neštěstí minulého majitele.

6) Klíče
Klíče zamykají nejen dveře a zámky, za pomoci kouzelných rituálů se jimi uzavírá a zamyká také neštěstí. Když tento předmět zvednete ze země, odemknete tím bránu, kterou do vašeho života snadno pronikne smůla, neštěstí, nemoci, neklid a úzkost.

7) Náramky
Další z druhů ozdobných předmětů, konkrétně zde však máme na mysli náramky vyrobené z nití, různých vláken, případně korálků nebo perliček. Takový předmět je mocným ochranným talismanem, který si majitel vyrobí vlastníma rukama.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články