Tyto „zapomenuté“ listy jsou léčivým zázrakem přírody – léčí až 15 vážných chorob !

1746
Sdílejte

Jak připravit nálev z ořechových listů?
Do sklenice dáme lžíci rozdrcených ořechových listů. Zalijte je 250 ml vroucí vody a nechte hodinu louhovat. Scezený nápoj se pije 3x denně po 1/3 šálku, nejlépe před každým jídlem.

Tento bylinný nálev se doporučuje zejména při průjmech, zánětech a gastrointestinálním krvácení.

Má-li naše pleť problémy s akné, impetigo či záněty, nálev můžeme použít jako obklady na pokožku. K tomu namočíme gázu a přiložíme na nemocné místo.

Koupel z ořechových listů
V případě kožních problémů, jako jsou hnisavé vyrážky, ekzémy či puchýře, doporučujeme koupele s přídavkem ořechových listů. Na 0,5 až 1 kg mletých listů přidejte asi 1,2 l vody. Vše dusíme 30 minut. Přidejte infuzi do stejného množství čisté vody s teplotou 37-40 ° C a namočte zánět.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články