Vendulku Utěšitelku (58) z Básníků BRUTÁLNĚ NAPADLI: Zdevastované tělo a obrovské dluhy… Prosí o POMOC !

1932
Sdílejte

Nejprve sice kulhala, ale ještě chodila… Takhle fungovala měsíc, jenže pak se její stav začal zhoršovat. Když konečně šla k lékaři, chtěli jí vyměnit kyčle. K tomu, naštěstí, nedošlo. Když totiž našla správného lékaře, ten nakonec odhalil, co jí je.

„Měla jsem čtyři zcela natržené svaly v pravém kyčle. Střední hýžďový sval, který je hlavním nositelem tělesné hmotnosti, byl zcela odtržen, ztenšil se a chirurg musel použít dárcovskou šlachu, aby jej znovu připevnil. Utrhly se mi všechny tři hamstringy v zadní části nohy, spojené doslova jen drobnou nití ze spodní části pánve,“ dodala Eva.

Podle lékařů jí za poslední 2 roky as nesprávně nastavenou léčbou pomalu mizel hýžďový sval. Tělo tak nebylo schopno unést její hmotnost. Přidaly se proto další zdravotní problémy – vysunutá meziobratlová ploténka v bederní části páteře. Ale jak se říká, herečka měla i obrovské štěstí v neštěstí. Kdyby jí totiž vyměnili kyčelní kloub, jak původně plánovali, skončila by na invalidním vozíku.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články