To je změna ! Česká herečka shodila 35 kilo: A důvod? Ten nejhorší ! Její manžel si našel…

6092
Sdílejte

To nevymyslíš, to je život. Známá česká herečka Pavla Tomicová (60), hvězda nekonečného seriálu Ulice či novějšího Slunečná nejprve všechny šokovala radikální změnou svého vzhledu. Usměvavá baculka, k níž její kila navíc tak jaksi patřila, se poměrně rychle změnila k nepoznání. Zhubla 35 kilo, a najednou je z ní jen stín oné baculaté blondýnky. Donedávna si ze své mohutnější postavy sama dělala legraci, a že by teď najednou zatoužila po změně?

Inu, jako obvykle, je to docela jinak… Hvězda seriálů Ulice či Slunečná se koncem loňského roku dozvěděla od svého manžela, herce Ondřeje Malého, že od ní odchází. Pavle tak zkrachovalo již druhé manželství. První manžel, se kterým má dospělého syna Adama, se jí po deseti letech manželství přiznal, že je gay a následoval rozvod.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články