To bylo husté! Síla, co vzkázala Agáta Soukupové EX Brožové: Ta, aby teď po kanálech chodila

125728
Sdílejte

Po dvou měsících od začátku jejich vztahu se totiž převalilo, co udělala Brožová, když se dozvěděla, že její bývalý randí s Akátou Hanychovou. Kateřina měla účinkovat v muzikálu Okno mojí lásky, který vzniká na písně Olympiku. Sexy blondýnka se měla alternovat s Veronikou Žilkovou, ale jakmile Agáta Hanychová zveřejnila, že chodí s Jaromírem Soukupem, Kateřina se role vzdala a smlouvu na účinkování nepodepsala, což potvrdil i producent Oldřich Lichtenberg (59). Všichni tedy s napětím čekali na Agátinu reakci. ZDE je!

Muzikálový producent chtěl choulostivou situaci vyřešit s Brožovou diskrétně mezi čtyřma očima, ale bohužel se nepodařilo. „Minulý týden prostě padlo definitivně NE a Kateřina smlouvu nepodepsala. K jejím osobním důvodům se nechci vyjadřovat, ale plně je respektuji,“ přiznal muzikálový producent.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články