7. Z formy odstraňte ráfek, seřízněte vršek koláče aby byl rovnoměrný, otočte a odlepte pečící papír. Nechte koláč takto, spodní stranou vzhůru, aby byl vršek pěkně rovný. Zoubkovaným nožíkem na chléb jej překrojte na polovinu. Vyjměte krém z mrazničky, promíchejte ho a rozetřete na spodní vrstvu o něco méně než polovinu. Vrchní vrstvu položíme na vrch, potřeme zbylým krémem a poté i boky dortu. Posypte opraženými mandlemi.
8. Hotový koláč vložte do mrazničky. Ke konzumaci bude připravena přibližně za hodinu.
Tajemství švédského mandlového koláče:
Vždy ho jezte vychlazený. Uchovávejte jej v mrazničce a pokud ho chcete jíst, vyjměte jej předem a nechte ho trochu rozmrazit – asi 20 minut až půl hodiny, v letních vedrech méně. Díky této vlastnosti lze připravit v dostatečném předstihu na akce, na zábavu a může se skladovat zmražený.
Kam dál?
- Nadúroda cukety? Nevadí. Uvařte z ní chutnou polévku podle našich babiček. Takovou vám nepředloží ani v té nejluxusnější restauraci.
- Teplá, zdravá a chutná snídaně za pár minut? Tato žena ví, jak na to. Její ovesné crumble není obyčejné jídlo, ale luxusní dezert pro celou rodinu!
- Díky TÉTO jedné přísadě budete mít nejdokonalejší těsto na LANGOŠE
- Vynikající domácí bonbóny ze 3 surovin: Žádná škodlivá barviva, jen čistá přírodní chuť !