Skvělé Balkánské řezy, kterým se těžko odolává !

5306
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

6. Uvaříme si krémovou nádivku : Asi do 3 dl mléka (z uvedeného množství) přidáme cukr a vanilkový cukr, přivedeme k varu, ve zbylých 2 dl mléka utřeme Zlaté klasy, vlijeme do vařícího mléka a uvaříme na hustou kaši. Zakryjeme poklicí a občas promícháme. Já jsem si máslo vmíchala až druhý den ráno – krém ze Zlatých klasů jsem nechala vychladnout a zakrytý odložila do chladničky. Pokud byste chtěli nádivku více máslovou – v receptu je uveden 1 a 1/2 hrnku mléka – tj. 375 ml, 1 a 1/2 balíčku Zlatého klasu, 6 lžic cukru, 1 vanilkový cukr ag másla, ale my máme rádi více krémové, proto jsem uvedla i více mléka a dva balíčky Zlatého klasu.
7. Máslo necháme změknout, utřeme, po lžících přidáváme ke krému (nebo opačně, než jste zvyklí) a pokaždé pořádně prošleháme. Výsledný krém má být jako šlehačka.
8. Krémovou nádivku natřeme na 1. nádivku, zarovnáme, a polijeme čokoládovou polevou. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a Ceru. Přidáme necelou lžičku oleje, kastrol vyjmeme, polevu necháme chvilku vychladnout a rozetřeme na koláč.
9. Necháme ztuhnout a nakrájíme na řezy.
*Dobrou chuť*

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články