Šeredová chystá svatbu s italským boháčem, ale… Podívejte, kdo bude její tchyně: Síla !

8944
Sdílejte

Alessandro totiž požádal matku své dcery Alenu Šeredovou o ruku, a tak si modelka opět oblékne svatební šaty. „Zatím vím jen tolik, že se budeme brát v roce 2023, ale nevíme pořád kde. Zkusíme svatbu udělat malou, jen pro nejbližší přátele,“ řekla Alena. Ta však vztahem s Alessandrem „získá“ i tchyni, kterou je extravagantní boháčka Daniela Remmertová. Ta je známá zejména svými extravagantními outfity, ale nejen těmi. Daniela je pověstná i opulentní vánoční výzdobou své honosné vily v Turíně, záběry z ní jsou fascinující.

Alenina budoucí tchyně Daniela Remmertová je totiž vášnivá sběratelka, takže dům v centru Turína zaplnila „poklady“ ze všech koutů světa a proměnila ho ve výstřední muzeum. Do její sbírky patří slavné obrazy z 18. století, ale také mnoho drahých sběratelských kuriozit. A to, že k sobě vůbec neladí a že je mezi nimi i dost kýčů, excentrické boháčce vůbec nevadí.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články