Neodolatelný dezert s vlašskými ořechy a jemným krémem: Bezlepkový !

5523
Sdílejte

Příprava:
1. Těsto: Zvlášť vyšleháme bílku na sníh. Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme bílky a mleté ​​ořechy. Vše mícháme, dokud se hmota dobře nespojí. Hmotu vylijeme na plech vystlaný pečícím papírem a pečeme při 180 C. asi 20 minut.
2. Náplň: Pudinky uvaříme s mlékem, vychladíme, přidáme změklé máslo a rozetřeme na kůrku. Smetanu ke šlehání vyšleháme a natřeme. Ozdobíme mletými ořechy nebo strouhanou čokoládou.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články