Nejlepší recept na moravské koláče jaké jste kdy jedli: Těsto je vláčné a měkoučké jako obláček !

16086
Sdílejte

Ingredience:
Kvásek:
30 g droždí
1 lžičku Kr. cukru
100 ml vlažného mléka
Těsto:
80 g práškového cukru
1 bal. vanilkového cukru
2 žloutky
250 ml smetany ke šlehání
120 g změklého másla nebo margarínu
500 g polohrubé mouky
Trochu citrónové kůry
½ lžičky soli
1 vejce k potření

Náplň:
Maková, povidlová, tvarohová nebo ořechová podle chuti

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články