Manévry v rodině : Josefa Abrháma stále neuložili do hrobu,který si sám vybral

4302
Sdílejte

Přestože Josef Abrhám (†82) skonal už v polovině května, rodina s umístěním urny s jeho popelem do rodinného hrobu nespěchá. PLUS 7 DNÍ se podařilo zjistit, že na poslední místo odpočinku jej uloží až v listopadu. „Své rodiče sem přinesl na Dušičky a v tomto období tu nejspíš skončí i on,“ řekli nám místní. Mezitím rodina v čele s hercovou starší sestrou Bocou rekonstruuje trojhrob, kde spočinuli Abrhámovi rodiče i jeho sestra.

Opravují hrobové místo
S tím, že herec Josef Abrhám se po smrti „vrátí“ k rodičům do rodného města nedaleko slovenských hranic, málokdo počítal. S manželkou Libuší Šafránkovou přežil šťastných šestačtyřicet let a propojení byli tak moc, že ​​jeden bez druhého nepřijímali ani pracovní nabídky. Když herečka zemřela a pohřbili ji ve Šlapanicích na Moravě, nikdo nepochyboval, že když nastane jeho čas, uloží ho vedle ní. Vysvětlilo však, že manželé se ještě během života dohodli, že každého z nich pohřbí k rodičům.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články