Luxusní dezert s krémem a vaječným likérem: Žádná návštěva neodmítne takovou dobrotu !

4579
Sdílejte

Postup:

1. Bílky vyšlehejte se špetkou soli do tuha. Během šlehání přidávejte cukr a šlehejte, dokud se cukr nerozpustí. Do sněhu lehce vmíchejte žloutky. Prosejte mouku s práškem do pečiva, kakaovým práškem a kukuřičným škrobem. Práškovou směs a mleté ​​ořechy vmíchejte do vaječné směsi.
2. Troubu předehřejte na 180 stupňů Celsia. Připravenou směs rozetřete na plech (30 x 40 cm) vystlaný pečícím papírem. Vložte do předehřáté trouby a pečte přibližně 18 až 20 minut. Upečené těsto nechte vychladnout, poté na něj navrstvěte scezené brusinky. Dobře vychlazenou smetanu vyšlehejte se ztužovačem šlehačky a vanilkovým cukrem do tuha.
3. Šlehačku rozetřete na těsto v silné vrstvě a zadní stranou lžíce vytvořte vlnky. Pokapejte vaječným likérem. Na ozdobu dezertu nastrouhejte větší hobliny čokolády.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články