HROZNÉ !!! V domě prince Harryho a Meghan: POŽÁR v dětském pokoji… Malý Archie téměř UHOŘEL!

2625
Sdílejte

Stalo se to v roce 2019, během turné po Africe, které tehdy museli absolvovat ještě jako členové královské rodiny. „Když jsme letěli na turné do Jižní Afriky, přistále jsme s Archiem, měl tehdy tak 4,5 měsíce. Sotva jsme přistáli a museli jsme ho vysadit v obytné jednotce, ve které nás nechali bydlet,“ začala vyprávět Meghan.

Ona spolu s Harrym museli dále pokračovat na naplánovaný program. Ale v domě se zatím udála hrůza. „Archie se měl připravovat na spánek. Okamžitě jsme vyrazili na oficiální vystoupení ve městě Nyanga. Stála jsem na pařezu, přemlouvala k ženám a dívkám, a když jsme byli hotovi, nasedli jsme do auta a řekli nám: ‚V rezidenci došlo k požáru.‘ Copak? ‚Došlo k požáru v dětském pokoji.‘ Cože?” zavzpomínala si Markle.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články