4. Šišky necháme na prkně kynout asi 20 minut, během kterých zahřejeme tuk. Když koblihy vykynou, házejte je do rozpáleného tuku a smažte 2-3 minuty z každé strany. Hotové koblihy odložte na papírovou utěrku a nechte úplně vychladnout (pokud je chcete se šlehačkou) nebo teplé koblihy posypte moučkovým cukrem.
5. Čokoládu rozpusťte v mikrovlnné troubě nebo ve vodní lázni. Potom začněte šlehat smetanu s cukrem. Když se mírně zpění, přidejte ztužovač a pokračujte ve šlehání, dokud krém neztuhne.
6. Šišky překrojte na polovinu. Na jednu polovinu dejte šlehačku. Vrchní část koblihy namočíme do čokolády a položíme na šlehačku.
Kam dál?
- Konec plýtvání jídlem: Luxusní salát s kuřecím masem už za 5 minut ze surovin, co vám zbyly od oběda. Vyzkoušíte ho také?
- Recept na SALÁT s kuřecím masem jsem si donesla z dovolené v Řecku a je opravdu FAMÓZNÍ: Radím ho každému, kdo potřebuje zhubnout bez hladovění !
- Famózní rychlé koblížky s jednoduchým krémem, který není nutné vařit !
- Světová Bounty rolka bez pečení : Nejlepší dezert, který si umíte snadno připravit i večer během reklamy – je to zcela na studeno !