Facka rovnou v soudní síni! Žilková tohle od manžela Stropnického ani ve snu nečekala

6946
Sdílejte

České herečce Veronice Žilkové (60) zkrachovalo manželství s českým exministrem zahraničních věcí Martinem Stropnickým (65), který v současnosti působí jako velvyslanec v Izraeli.

Uplynulo pět měsíců, kdy její diplomat nepříliš diplomatickým způsobem, přes e-mail, oznámil ukončení vztahu. Ženě, se kterou byl oddán 14 let, napsal, že ji už nemiluje. Později však vyplula na povrch ošklivá pravda o tom, že si v Tel Avivu našel milenku.

Dvojice se nyní setkala poprvé odkdy se převalil jejich drsný rozchod a to rovnou u soudu. Žilková totiž žádala střídavou péči pro jejich šestnáctiletou dceru Kordulu, Stropnický s tím nesouhlasil. „Otec Kordulky střídavou péči odmítá a pobyt v Izraeli si o rok prodloužil. Pokud je v 56 letech přesvědčen, že ho dcera v pravidelném osobním kontaktu nepotřebuje, jeho názor soudům nezměníte. Ale za pokus to stojí,“ ozřejmila nedávno herečka deníku.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články