CELOŽIVOTNÍ trápení Hany Zagorové (†75): Dvě manželství a žádné děti!

3214
Sdílejte

Slavná zpěvačka za svůj život zažila dvě manželství. Jedno účelové a druhé osudové. Jejím prvním manželem byl tanečník a baletní mistr Vlastimil Harapes (74). Po 6 letech manželství se však rozvedli. Jejich manželství, jak sami přiznali, bylo čistě za účelem adopce dítěte.

„Adopce byla vlastně motivací, proč jsme se vzali. Hanka toužila po dítěti a tehdy jsme na to museli být manželé,“ přiznal jí exmanžel pro deník Aha! Kvůli zdravotním problémům nemohla mít Hana vlastní děti, a tak si jedno vytoužené chtěla adoptovat. „Vlastík mi v podstatě navrhl svatbu kvůli adopci. Naše rozhodnutí bylo rychlé, náš vztah měl trvalý charakter,“ přiznala zpěvačka v knize Dřív, než na to zapomenu .

Osud to však zařídil jinak a manželům adopce vytouženého děťátka nevyšla. Českou legendu následně prošla touha po dítěti. Po letech přišla i krize v jejich manželství. „Bylo to krásné, až to muselo skončit,“ vyjádřil se tanečník pro zmiňovaný český deník.

Kam dál?

Velká modřina a jizva u klíční kosti : Anička Slováčková odhalila další věc, kterou na svém těle má kvůli chemoterapiím

Vláda schválila více peněz na uprchlickou dávku pro Ukrajince. Stát přidá 3,5 miliardy

Předpověď smrti Tomáše Holého. Mrazivá věštba, ze které běhá mráz po zádech

Ve Výměně manželek nechyběla špína a hmyz. Plesnivé matrace i krkavčí matka. Diváci litují dvouletou holčičku

Kazma, opět vzbudil rozruch během svého pobytu v Karlových Varech. Policisté mu napařili pokutu, přihlížející lidé se mu vysmáli do tváře

Další články