Agáta Hanychová se dočkala studené sprchy. Aspoň zavři tu hubu !

24378
Sdílejte

Aguš zase nadzvedla mandle sledujícím. Podělila se totiž o pár selfíček, na kterých je překvapivě bez Jaromíra, a kde nezapomněla na svůj typický »duckface«. Jak tohle mohlo asi dopadnout?

Fanynky jsou, zdá se, ve formě! Hanychovou rozhodně moc nešetřily. Ta to za pár selfíček, kde špulí rty, pořádně schytala.

Agáta zveřejnila vyšpulené fotky, dostala velkou bídu: Hrozný, divný, trapný, píší lidé

„Tak zapatlanej tel, že nepotřebuju ani filtr, love,“ napsala si k příspěvku. Takovou vlnu kritiky ale patrně nečekala. „Tak trapné fotky, že ani není potřeba je sem dávat,“ objevilo se rychlostí blesku pod příspěvkem. „Ty brďo já si vyfotit takové fotky, tak si řeknu, že se mi ani jedna nepovedla, že na každé blbě čumím. A že se mi tahle situace stává často. No koukám, že stačí být celebrita a nemusím se za blbé fotky stydět,“ napsala další.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články