Višňová sklenice s kakaovým korpusem a likérovým krémem

1780
Sdílejte

Příprava trvá jen 20 minut a vznikne fantastická pochoutka

INGREDIENCE
KAKAOVÝ KORPUS:
4 ks vejce
4 PL cukr krystal
2 PL olej
2 PL vlažná voda
5 PL hladká mouka
1 PL kakao
1 KL kypřicí prášek
1 špetka soli

VIŠŇOVÁ OMÁČKA:
300 g vypeckované višně al. višňový kompot
100 g cukr krystal

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články