Recept od maminky: Jedinečné laskonky se dvěmi tajnými ingrediencemi !

4988
Sdílejte

2. Plech vyložíme pečícím papírem a přes šablonu tvoříme laskonky.

3. V předehřáté troubě na 120 °C zapékáme laskonky 15 minut, až naběhnou, pak teplotu trouby stáhneme na 80 °C a necháme u pootevřených dvířek (použijeme třeba kolíček na prádlo) sušit asi 18 minut.

4. Vyšleháme do pěny máslo a mléko.

5. Vmícháme ořechy, kakao a vychladlé laskonky touto náplní slepujeme.

6. Povrch postříkáme čokoládou a necháme v chladu ztuhnout.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články