Recept na speciální sýrový koláč mé babičky!

1784
Sdílejte

6. Potom každý dvojitý plát rozválejte válečkem na velikost pečicího plechu.
7. Jeden plát položte na vymazaný plech, navrch přidejte trochu oleje a rozložte na něj strouhaný sýr.
8. To samé zopakujte is ostatními třemi dvojitými pláty, na poslední plát nepřidáte sýr.
9. Koláč nakrájejte na kousky, potřete olejem a nechte kynout 40 minut nebo déle.
10. Čím více roste, tím je měkčí.
11. Pečeme při teplotě 200 C do zlatohněda (přibližně 40 minut).

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články