Rázná tečka za vztahem: „Definitivně jsem se s Machem rozešla !“

1620
Sdílejte

Ani rozkošná holčička vztah dvojice bohužel nezocelila natolik, aby Monika mohla žít svůj sen o šťastné rodině a den po uplynulých Vánocích se rodiče Rumie rozešli . Po pár týdnech se zpěvačka se sportovcem odhodlala zachránit svůj vztah a kvůli společnému děťátku si dali druhou šanci. Několik měsíců na to ale přišlo k nečekanému stanovisku a Monika zveřejnila bolestivá slova o opětovném rozchodu .

„Chtěla bych Vám sdělit, že spolu s Machem nežijeme. Dali jsme tomu šanci jako rodiče, bohužel nám společný život už nedělá radost. Jsme lidé, máme city, věříme, doufáme, děláme chyby…“ přiznala, avšak přesnou příčinu odloučení neuvedla. I když si mnozí mysleli, že Monika s Makhmudem se k sobě zanedlouho opět vrátí, opak je zřejmě pravdou as odstupem času se brunetka vyjádřila k tématu zcela otevřeně.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články