Jahodový dezert bez pečení : Potěšíte rodinu i přátele !

7058
Sdílejte

Postup :

1. V polovině sklenice mléka rozmícháme pudinkové prášky a cukr. Zbytek mléka vložte do vaření.
2. Do vroucího mléka vsypeme rozmíchané pudinkové prášky a stále mícháme, dokud nevznikne hustý, hladký pudink. Dejte pudink připravený vychladnout.
3. Jahody důkladně rozmixujeme a dáme vařit. Do vařících jahod vlijeme želé, vypneme plyn a mícháme, dokud se želé úplně nerozpustí. Připravená pěna se nechá vychladnout a mírně se zkoncentruje.
4. Měkké máslo, dokud nebude nadýchané. Po malých částech přidáváme vychladlý pudink a mícháme do hladka, přidáme citrónovou šťávu a krátce promícháme.
5. Sušenky pokládejte na plech vystlaný pečícím papírem.
6. Vyložte pudink a přikryjte druhou vrstvou sušenek.
7. Nalijte 2-3 polévkové lžíce pěny do sklenice, zbytek položte na koláč a přikryjte další vrstvou sušenek.
8. Želatinu zalijte 1/4 šálku vroucí vody, důkladně promíchejte a nechte vychladnout.

Recept pokračuje na další straně

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články