Nejlepší rybí pomazánka z uzeného pstruha: TO MUSÍTE OCHUTNAT!

3973
Sdílejte

Tato pomazánka je snadná na přípravu a kromě toho, je také naprosto vynikající! Pokud umíte krájet a míchat, zvládnete tento recept!

Já mám ráda pomazánky spíše v hrubší konzistenci, takže se snažím, abych rybu příliš nerozmixovala, ale pokud dáváte přednost hladší konzistenci, klidně rybu nakrájejte na menší kousky. Než pstruha vmícháte do ostatních surovin, podívejte se, zda v něm už nejsou žádné kosti. Většinou se před uzením ryby, odstraní špendlíkové kosti, ale někdy se tam pár zbytků najde, takže je pro jistotu ještě jednou prohlédněte!

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články