Úžasný koláč s jablky a sněhovou pěnou: Neodoláte mu !

2296
Sdílejte

4. Když těsto získá zlatavou barvu, vyjměte plech z trouby a navrstvěte na něj jablečné pyré. Vrstva by měla být přibližně stejně vysoká jako vrstva těsta. Potom plech vraťte do trouby, snižte teplotu na 160 °C a pečte dalších 10 minut.

5. Mezitím si připravte sníh z bílků. Bílka vyšlehejte se špetkou soli, cukrem a vanilkovým cukrem. Přidejte šťávu z druhé poloviny citronu a šlehejte, dokud není tuhá. Vyjměte těsto z trouby a na jablečnou vrstvu navrstvěte sníh. Vraťte do trouby a pečte dalších 10 minut, tentokrát zůstane teplota stejná.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články