Nostradamova předpověď na druhou polovinu roku je děsivá ! Snad se to nevyplní

7252
Sdílejte

Předpovědi věštců pro každý rok jsou většinou nejvíce diskutovány s každým přicházejícím rokem. Podařilo se mu předpovědět například nástup Hitlera, o katastrofách ani nemluvě.

Ostatně většina proroctví, a to bez ohledu na Nostradama, je pesimistických a věnuje se mezníkům v historii lidstva, které mají dalekosáhlé následky a daleko širší přesah.

Nostradamovy předpovědi pro tento rok znepokojují lidi už dlouhou dobu. Ačkoli v předvečer Nového roku byli mnozí nedůvěřiví k chmurným předpovědím. Koneckonců se zdálo, že po pandemii nás čekají jen dobré věci. Ukázalo se však, že slavný francouzský astrolog a alchymista ví více.

Další hrůzy pro letošní rok

Válkou to ale ještě nekončí. Je fakt, že kvůli ní se mnohé země i svět ocitají v krizi a řeší naprosto neobvyklé situace. Ekonomický úpadek postihl již na konci roku loňského Turecko a následují další země. Ruský plyn a ropa jsou další hrozbou, stejně jako další problémy, se kterými se momentálně potýkáme. Například i obilnice Evropy – Ukrajina a s válkou související zdražování potravin.

Článek pokračuje na další straně

Nostradamovo proroctví totiž zní:

Kam dál?

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Osudové rozhodnutí : Marcela nastoupila do autobusu smrti, ve kterém neměla být. Rodiče odhalili poslední okamžiky

Žena zneužila svého stavu po prodělané mrtvici. Před lékaři a sociálními pracovníky zveličovala své problémy tak, aby měla nárok na co největší invalidní důchod a další dávky. Jezdila na dovolené a festivaly

Pes, který se ztratil před dvěma lety se našel 1600 kilometrů daleko

Další články