VELKÝ horoskop na KVĚTEN pro všechna znamení horoskopu: Dobře se připravte, bude to ČISTÁ VÁŠEŇ !

2283
Sdílejte

Pokračování na další straně

Rak 22. 6. – 22. 7.

Jezdec, Medvěd, Ptáci. Konflikty nemusí být vždy okaté. O tom se tento měsíc přesvědčíte na pracovišti. Ani jen nebudete tušit, že se něco událo, ale atmosféra jako by se dala krájet. Bohužel situaci nedokážete ovlivnit a ani se vás přímo netýká. Máte se však naučit nenasávat negativní energii jako houba. V soukromí se snažte více času trávit s partnerem. Naděje svítá i pro nezadané dámy, které by právě díky času a programu s kamarády mohly potkat někoho zajímavého.

Ryby 21. 2. – 20. 3.

Lilie, Kříž, Rakev. Vzpomeňte si na přísloví dvakrát měř a jednou řež. Velice dobře vystihuje, jak byste se měli tento měsíc postavit k věcem. Svá rozhodnutí si nejdříve pořádně promyslete, teprve potom jednejte. Kdybyste jednali neuváženě, mohli byste se popálit nebo něco ztratit. Pracovní úkoly si důkladně prostudujte, teprve potom se do nich pusťte. V partnerství zase raději držte jazyk za zuby a přemýšlejte před tím, než něco řeknete. Naštěstí jde jen o přechodné období.

Panna 24. 8. – 23. 9.

Pes, Čáp, Kniha. Tento měsíc vás potrápí muži. Ať už to bude partner, otec nebo šéf, někdo z vašeho blízkého okolí bude tak dominantní, že vás jeho energie převálcuje. Tato osoba vás může nutit do něčeho, s čím nejste ztotožněna. Je důležité, jak se zachováte a koho poslechnete. Pokud se podvolíte, neporostete a bude vás nadále řídit strach a staré vzorce. Ale překonat to a postavit se někomu čelem nebude tak jednoduché. Dokonce to nemusí vyjít napoprvé, přestože se slovně ohradíte.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články