Tajná zbraň na nadbytečný tuk, rakovinu a choroby srdeční

4421
Sdílejte

snižuje riziko srdečního infarktu a mozkové mrtvice
snižuje riziko aterosklerózy
snižuje hladinu špatného LDL cholesterolu

6. Posiluje kosti

Kysané zelí je bohaté na minerály, které podporují zdraví kostí a chrání před osteoporózou.

Její obsah vitamínu K udržuje kosti zdravé a kontroluje produkci bílkovin, které jsou potřebné při procesu remineralizace kostí.

Vřele vám proto doporučujeme zařadit kyselé zelí do vašeho jídelníčku.

Jediným problémem bývá, že kupované kysané zelí je někdy pasterizováno, což v ní snižuje množství prospěšných látek a bakterií .

Lepší je proto konzumovat domácí kyselé zelí, které si sami vyrobíte. Její příprava je poměrně jednoduchá a navíc ušetříte i nějaké peníze.

Návod na výrobu domácího kysaného zelí
K výrobě kysaného zelí budete potřebovat následující ingredience:

Článek pokračuje na další straně

2 velké zelené hlávky zelí
2 polévkové lžíce soli (nejlépe mořské soli)
Způsob přípravy
Příprava kysaného zelí je, jak jsme již zmínili, poměrně jednoduchá a zabere zhruba 20 minut a délka fermentace je 1 až 6 měsíce.

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články