Tajná zbraň na nadbytečný tuk, rakovinu a choroby srdeční

4421
Sdílejte

Studie ukázaly, že konzumace fermentovaných potravin jako kysané zelí je přínosná pro proces hubnutí, zvláště v oblasti boků.

Pozitivní efekt na hubnutí dosahují fermentované potraviny tak, že pozitivně ovlivňují a urychlují metabolismus.

Kromě toho látky, které vznikají během fermentace, potlačují záněty, podporují trávení tuků a tím předcházejí obezitě.

Článek pokračuje na další straně

4. Předchází rakovině

Kysané zelí efektivně předchází rakovině. Dokonce je velmi nápomocná i pro její léčbu.

Vděčí za to především následujícím substancím:

Flavonoidy – kysané zelí obsahuje flavonoidy, které aktivují přirozené antioxidační enzymy v těle.
Isothiokyanát – tato látka má velmi silné protirakovinné účinky.

5. Podporuje zdraví srdce

Kysané zelí má vysoký obsah vlákniny, která podporuje trávení, mozek a srdce. Vláknina má i další pozitivní účinky, jako například:

Kam dál?

Tento kořen je skutečný dar přírody! Snižuje hladinu cukru, cholesterolu, tlak v krvi, bolesti kloubů a ledvinové kameny mizí, jako by ani nikdy nebyly…

Po létech výzkumu vědci našli bakterii, která může za rakovinu tlustého střeva. Co bychom měli jíst a čemu se vyvarovat ?

Vědci zabývající se výzkumem rakoviny slaví úspěch. Dokáží jí odhalit o několik let dříve

Mnoho závažných onemocnění se může projevit na našich rukou, prstech a nehtech. Zjistěte, které příznaky odhalí rakovinu či srdeční choroby

Stovky lidí postihla neznámá choroba mozku. Vědci tvrdí, že to vláda tutlá

Další články