Ta dopadla! Veroniku Žilkovou byste nepoznali, tak ji zničila zdrcující zpráva od manžela. Co se děje?

66484
Sdílejte

Nyní však všechny šokovala zpráva o tom, že Veronika Žilková a Martin Stopnický se rozvádějí. Herečce to měl její manžel oznámit dokonce jen mailem pár dní poté, co se Veronika vrátila z jejich společné dovolené zpět do Česka. V mailu si našla od svého stále manžela takové vysvětlení: „Stálo v něm, že už mě nemiluje a že se mi omlouvá,“ přiznala pro český portál blesk.cz zdrcená herečka.

Veronika Žilková na sociální síti svým sledovatelkám tuto šokující zprávu i osobně potvrdila: „Dnes vyšla pravdivá zásadní informace o naší rodině, ale protože začínám znovu a tím, že tamhle jsem musela zahodit, tak jsem vám chtěla říci, že vaše cvičitelka a navíc herečka, která se živí tím, že musí lidem dodávat dobrou náladu, sílu a odvahu, tak nejsem cynik, ale prostě se budu držet toho, co se snažím chtít po vás, a to je za každé situace si budovat pozitivismus v duši,“ řekla zkroušená herečka, kterou krach vztahu a blížící se rozvod viditelně zničil, ačkoli se snaží držet statečně.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články