Numeroložka v tom má JASNO: Putin má Napoleonův komplex a Zelenskyj? TOTO na něj prozradila !

3726
Sdílejte

Zelenskyj je tvořivý, zábavný, chápavý. K životu potřebuje změnu, výzvu, vzrušení a vždy za něco bojovat. Absolutně nezvládá stres a co je nejhorší, před důležitými věcmi strká hlavu do písku. Nemluví o nich, ani neřeší, než se řešit dají.

Až 5 minut po dvanácté
Barvu přizná většinou až 5 minut po dvanácté, kdy je možných řešení již mizerně málo. Z roku narození vyplývá, že se navenek tváří chápavě a zúčastněně, ale v jádru je egocentrik a rád podvádí.

Nastoupil roční vibraci, když dochází k obrovským změnám jak v jeho nitru, tak ve vnějších okolnostech. Ověřuje si vlastní soběstačnost. Důležitá je pro něj svoboda myšlení i pohybu. Energii musí soustředit v danou chvíli na jeden problém a netříštit ji. Klíčem k jeho úspěchu jsou výborné rodinné vztahy, rodina je u něj na 1. místě , pro ni udělá vše. Velice mu záleží na materiálním zabezpečení ale i na tom, co o něm říkají jiní.

Nevyužívá svých daností
Láska k penězům se s jeho osudem protkává až do konce jeho života. Funkce prezidenta se ujal ve výborné roční vibraci, mohl dosáhnout skutečně hodně, kdyby důležitá rozhodnutí řešil po dobrém a v zájmu celé země. Namísto toho očekával, že ten zázrak udělá za něj někdo jiný. Jádrem jeho života je nalezení pravé míry.

Článek pokračuje na další straně

V analýze jeho jména a příjmení má zakomponované extrémy i nebezpečí i to, že finance mu přinese politika. V té se však díky dosaženému vzdělání pohybuje jako slon v porcelánu, nevyužívá svých daností diplomata, reformátora a zákonodárce. Chybí mu disciplína, pravá míra a vyrovnanost. Smysl pro povinnost přišel příliš pozdě.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články