Numeroložka v tom má JASNO: Putin má Napoleonův komplex a Zelenskyj? TOTO na něj prozradila !

3726
Sdílejte

„Co řekne, to také udělá. Jeho velkým minusem je riskování a intrikánství,“ zdůrazňuje věštkyně s tím, že má rád materiální zabezpečení. Putin je podle ní jasný vůdce, je rád, když jdou věci tak, jak si to přeje. Numerologie tuto danost nazvala Napoleonovým komplexem, ale prezidentovi jakékoli země vůdcovská čísla nesmí chybět. Diplomaci a politiku má zakódovanou jménem a příjmení, je vzdělaný a rozený stratég. Jeho myšlení má ovšem někdy ničivé tendence. Jednání je činorodé, praktické a cílevědomé.

Nerovnováha ho ničí
Nerovnováha ho doslova ničí, proto jsou jeho rozhodnutí předem pečlivě promyšlena. Nechybí mu odvaha, podnikavost, motivace a úspěch. Z roku jeho narození vyplývá, že je mimořádně silný, houževnatý a schopen dosáhnout cokoli. Má vůdčí schopnosti se smyslem pro detaily. Jeho život je komplikovaný a při porušení rovnováhy je popudlivý a náladový.

Momentálně se podle numerologičky nachází v kritické roční vibraci, kdy má sklon k ukvapeným rozhodnutím, která vedou k omezením a frustraci. Na každém kroku naráží na překážky. Při vyrovnané energii mu letos může přinést úspěch, ale vlivem stresu se zhoršují jeho zdravotní potíže až do vážných diagnóz.

Článek pokračuje na další straně

Boj mezi osobním životem a službou
Podle karmické astrologie v duši Putina probíhá boj mezi osobním životem a neosobní službou lidstvu. Jeho duše má v sobě velkou pýchu Lva, je ráda v popředí a sama sebe vidí jako střed Vesmíru.

Karmou současnosti je naučit se kráčet životem lehce, nevystrkovat rohlíky. Musí pochopit, že opouští trůn , už nemůže ovládat a využívat jiné. Masku musí odložit a tím objeví sebe jako nosiče vody pro ostatní. Nesmí si dělat z ostatních lidí žebřík k dosažení svých cílů. Měl by odsunout své potřeby a nahradit je humánním postojem a solidaritou pro všechno kolem sebe. Musí se naučit dělat kompromisy.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články