To, co dovolí tato máma dcerám, zní až neuvěřitelně

1955
Sdílejte

Biba tvrdí, že její dcery nikdy nemívají záchvaty vzteku ani nepalují. „Nemusela jsem to řešit a jen zřídka chtějí dívat televizi nebo jíst sladkosti, protože upřednostňují salát a ovoce. Dovoluji jim jíst, co chtějí, ale všimli si, že po cukru a zpracovaných potravinách se necítí dobře. Mé děti nikdy nebudou obézní, protože mají zdravou a vyváženou stravu. Stejné je to s časem stráveným před obrazovkou. Když se jich každé ráno zeptám, co chtějí dělat, odpovědí je téměř vždy trávit čas venku,“ říká.

Obě dívky se podle Biby naučily číst a psát přirozeně tak, že byly zvědavé. Nechápe otázky, jestli se nebojí, že budou pozadu. „Ale v čem? Moje čtyřleté dítě umí jmenovat přes 60 různých jedlých bylin. Sedmiletá dcera dokáže uvařit naprosto sama chutné výživné jídlo. Vzdělávací systém škatulkuje vše do předmětů, i když to není zapotřebí. Všechno je to jen život,“ dodává.

Samotná Biba má za sebou přísnou rodičovskou výchovu a mládí strávila v internátní škole. Nechce, aby její dcery žily stejně a proto se rozhodla pro tento alternativní způsob života, který si zatím neumí vynachválit.

Kam dál?

Za nehty a vlasy utratila půl milionu. Manželka dubajského milionáře dostává měsíčně tolik peněz, že neví, co s nimi

Ženy s malými dětmi si stěžují, že nemají dostatek pracovních možností

Smutný konec dovolené v Alpách. Před zraky manžela a dětí se žena zřítila ze 150 m do údolí. Visela za oblečení z lanovky, které ji neudrželo

AKTUÁLNĚ : V Itálii vybuchla sopka. Italský ostrov Stromboli je zahalen černým dýmem

Šokující odhalení : Ženich po svatbě zjistil, že jeho manželka je muž. Přitom se vídali celý rok

Další články