Co na mužích nesnášíme a proč je milujeme? 6 žen prozradilo své slabosti, tyto odpovědi si zapiš za uši !

2365
Sdílejte

Viola, Ryby
Nejvíce sexy je na chlapovi podle mě v dnešní době to, když je otevřen všem tématům. Když mu nedělá problém mluvit o problémech nebo o věcech, které ho trápí. Také, když se otevřeně vyjadřuje k různým tématům, aniž by měl potřebu soudit, hodnotit nebo ukazovat na někoho prstem.

Když je tolerantní vůči jiným, snaží se komunikovat s otevřenou myslí a přímo. Dále na chlapovi oceňuji upřímnost a přímočarost, žádné chození kolem horké kaše, ale přímo k věci. Když je člověk ve vztahu a chybí tam upřímnost, je obtížné ho na něčem vystavět. Ale nemusí se to týkat jen dlouhodobých vztahů – pokud s někým chci jen tak randit, vždy preferuji upřímnost, ať vím, na čem jsem.

Z dlouhodobého hlediska si všímám i toho, jak se partner chová ke svým rodinným příslušníkům a také k mé rodině, protože mi na vzájemných rodinných vztazích velmi záleží, nikdy bych nechtěla být s člověkem, který si nerozumí s mojí rodinou. Z hlediska vzezření je velmi sexy to, když se muž o sebe stará, používá kvalitní parfémy a umí na veřejnosti projevit slušnou míru sebejistoty, inteligence a sebedůvěry, aniž by to vypadalo namyšleně. Nemusíš vypadat jako top model, důležité je to, že jsi sebejistý a přistupuješ k lidem jako k sobě rovným.

Nejvíce mě vytáčí na mužích obecně to, když žárlí na dlouholeté kamarády jejich přítelkyň. Chce-li s tebou žena být, miluje tě a líbíš se jí, jsou její jiní muži ukradení. Také mě velmi štvou omezené názory na citlivá témata nebo na témata, která jsou doslova tabu a která se někdy muži nesnaží pochopit, ale je odsuzují. Také moc nemusím, když si někdo hraje na něco, co není, speciálně na sociálních sítích a když v realitě daného chlapa potkáš, jeho vyjadřování a činy jsou naprostým zklamáním. A také mě umí pořádně zklamat to, když partner nerespektuje mé priority a obviňuje mě kvůli věcem, za které absolutně nemůžu, například že mám moc práce a nemám čas se mu věnovat.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články