Vynikající netradiční domácí chlebíček: Recept mojí babičky, nikdy jste nejedli chutnější !

1605
Sdílejte

Přendáme na plech a vidličkou napícháme dírky.

dav

V malé misce rozšleháme žloutky, potřeme těsto a dáme péct do předehřáté trouby na 190 ° C na 15-20 minut.

Stejným způsobem zpracujeme i zbylé těsto.

Dozlatova upečený chlebíček můžeme servírovat.

Dobrou chuť!

Video návod:

 

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články