Vyberte si motýla na obrázku a zjistěte o sobě něco nového

2484
Sdílejte

Pokud si vyberete tohoto krásného motýla, znamená to, že jste smyslná, upřímná a velmi romantická. Projevujete spoustu sympatií mnoha lidem, i těm, které neznáte, protože si pravidelně představujete sami sebe v kůži někoho jiného. Jste velmi emotivní a vždy se staráte o potřeby a pocity jiných lidí – natolik, že často zanedbáváte své vlastní pocity.

Pomáhat druhým lidem je nedílnou součástí vaší povahy a bez přemýšlení spěcháte ke „spáse“. Vždy byste se však měli postarat především sami o sebe, protože je pro vás obvykle těžké podělit se o své pocity. Ne proto, že byste nechtěli, ale proto, že se bojíte být pro ostatní přítěží. Vždy byste měli mít na paměti, že vaše problémy jsou stejně důležité jako problémy jiných lidí, a měli byste se sebou zacházet se stejnou péčí jako s ostatními.

2 – Jste mírumilovní
Pokud si vyberete tohoto motýla, znamená to, že jste mírumilovný a harmonický člověk. Máte velmi klidnou a vyrovnanou povahu. Jedno slovo, které vás může popsat, je rovnováha a vy se ji snažíte aplikovat na všechny aspekty svého života. Jste přesvědčeni, že udržení rovnováhy mezi osobním a pracovním životem je ideální pro vaše duševní zdraví. Hluboce věříte, že dokonalá rovnováha je klíčem ke štěstí.

Když čelíte nepříjemné situaci, snadno propadnete panice a snadno ztratíte víru, aniž byste si uvědomili realitu. Lidé kolem vás si toho nevšimnou, protože víte, jak skrývat své pocity a distancovat se, dokud nevyřešíte své vlastní problémy.

Pokračování na další straně

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články