Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

2075
Sdílejte

Pokračování na další straně

KOZOROH
Lidé ve znamení Kozoroha budou mít úspěšný rok, protože jim štěstí půjde vstříc. Musí se tak připravit na závist ze strany kolegů i přátel. Je nutné očekávat podraz, který je může pořád zabolet po finanční stránce. Bude se jim však dařit ve všem, na co sáhnou. Něco získají vlastním úsilím, ale s jinými věcmi jim pomůže osud. Je však nutné si uvědomit, že vděčnost a pokora jsou v životě mimořádně důležité. Může se jim to v budoucnu vymstít.

VODNÁŘ
Začátek roku bude náročný, ale vše se obrátí v květnu, kdy Vodnáři získají spoustu dobré energie. Měly by toho využít při velkých rozhodnutích, a také si mohou naplánovat nejdůležitější události roku. Nejlepší období by neměly promarnit a využít svého vysokého nasazení. Nemohou však dovolit, aby je ovlivnily intriky ze strany kolegů a přátel. Nejlepší cestou je ignorace a soustředění se na vlastní cestu. Pozor na zdravotní stav, který může haprovat. Doporučená je rozhodně preventivní prohlídka.

RYBY
Nebudeme vám lhát, nebude to lehký rok. Zdraví nebude poslouchat a bude nutná okamžitá diagnóza i léčba. Dobrou zprávou však je, že máte všechno ve vlastních rukou. Díky tomu můžete zvrátit příchozí problémy a konflikt v rodině. V některých momentech se můžete stát mediátory mezi dvěma stranami. Následně přijde radost i úleva. Budete oceněni, ale budete se cítit provinile, že si to nezasloužíte. Je nutné si uvědomit, že vaše činy jsou hodny uznání.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články