Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

2075
Sdílejte

Pokračování na další straně

VÁHY
Lidé ve znamení Váhy budou mít zajímavý rok. Čeká je několik těžkých výzev, ale štěstí bude na jejich straně a všechny zvládnou. Stanou se silnějšími, ale musí být opatrní při důležitých rozhodnutích, která se týkají bydlení. Budou se muset rozhodnout mezi rekonstrukcí jejich domova nebo definitivním odstěhováním se do jiného kraje. Dlouho vás trápí zdravotní problémy, které se budou zhoršovat. Neváhejte a navštivte lékaře. Nebojujte s užíváním léků, pomohou vám.

ŠKORPION
V roce 2022 se stane množství událostí, které změní štírům život od základů. Není nutné mít obavy, jelikož půjde hlavně o radostné zážitky. Během každého měsíce by se mělo objevit milé překvapení, které vám dopomůže zapomenout na vaše starosti. Nakonec si poradíte i s nimi a už vás ve spánku nebudou tolik strašit. Ve vztahu to budete mít náročné, protože nevíte, co přesně od partnera očekáváte. Ujasněte si své priority!

STŘELEC
V roce 2022 budou úspěchy i neúspěchy překvapivě vyrovnané. Střelci byli zvyklí na radostné události, které jim v budoucnu pomohly, ale tentokrát to nepůjde až tak snadno. Mnohé zkušenosti však získají právě zakopnutími a později zvládnou přicházející problémy s přehledem. Je důležité, aby se nenechali vyprovokovat a nedělali rozhodnutí pod tlakem. Ve vztahu trošku povolte uzdu a dejte svému partnerovi větší svobodu, odmění se vám romantickými gesty a dovolenou.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články