Velký HOROSKOP pro rok 2022 : Přicházejí velké změny a lepší časy !

2075
Sdílejte

Pokračování na další straně

RAK
Raci budou mít následující rok plný změn, které v nich vyvolají zmatek. Začátek roku bude stereotypní a nestane se nic šokujícího. Právě v těchto měsících musíte myslet na to, abyste je úplně nepromarnili. Druhá část roku se bude nést v duchu radostných událostí a lepší pracovní nabídky. Nezaspěte na vavřínech a určitě přijměte novou příležitost. Konec roku bude pro raky náročný, jelikož se objeví několik vážných problémů. Nezapomínejte, že se vždy najde řešení a neprovádějte ukvapené uzávěry.

LEV
Začátek roku 2022 bude úspěšný, protože se lvem rozběhne práce a vyřeší se několik věcí iv soukromém životě. Potom se však vaší prioritou stane váš vztah, protože začne mít úplně jinou dynamiku. Bude právě na vás, jestli budete v partnerství pokračovat nebo půjdete vlastní cestou. Jakoukoli možnost si zvolíte, bude to správné rozhodnutí, nelitujte ho! Dávejte si pozor na svůj zdravotní stav. Už dlouho uvažujete nad návštěvou lékaře, neodkládejte to!

PANNA
Pro rok 2022 jste si vytyčili několik velkých cílů a dokonce dostanete i spoustu šancí, které byste měli využít. Vybírejte však s rozumem a myslete na svoji budoucnost. Nenechte se oklamat a nedělejte ukvapené kroky, které by vám nakonec ještě uškodily. Klidně požádejte o rozmyšlenou a stůjte si za svými požadavky. I když v práci se vám bude dařit, ve vztahu to bude katastrofa. Netrapte se a uvědomte si, že svého partnera nemůžete změnit. Buď ho milujete takového, jaký je nebo přijde rozchod.

Kam dál?

Velký horoskop lásky na ČERVENEC : Býk se ocitne v pasti, Lva čeká velká láska

Těchto 12 jmen přitahují dlouhověkost. Patříte mezi ně ?

Těchto 5 dvojic jsou nejhoršími páry podle znamení zvěrokruhu. Vůbec si nesednou

Největší podrazáci horoskopu : Dejte si pozor na Blížence, Štíry a…

Astrologové předpovídají, že léto 2024 přinese čtyřem znamením zvěrokruhu náročné období plné výzev, zkoušek a nepříjemných překvapení

Další články