ŠOK : Hned na začátku show Survivor odstoupil po první noci jeden ze soutěžících !

1845
Sdílejte

Všichni bez rozdílu zažili první noc nečekaný déšť i nepohodlí, což hned v úvodu show nezvedl člen kmene MAO . U zpěváka a moderátora Vojtěcha Drahokoupila, který doprovázel diváky show Love Island Extra, se projevil panický záchvat, v důsledku čehož se rozhodl ze soutěže odstoupit.

Informaci uvedl moderátor před všemi finalisty nečekaně, přičemž řada z přítomných nezadržela slzy. Lítost dolehla i na samotného umělce, který uvedl, že svůj stav nedokáže ovlivnit. ,,Je to věc, se kterou jsem bojoval strašně dlouho, a doufal jsem, že tady to pokořím, ale, bohužel, to tak není,“ uvedl značně zdrcený zpěvák. ,,To, co to přesně způsobilo, nikdy člověk neví. Ale, samozřejmě, je to stres, to, že jsem hypochondr a dost věcí si připouštím. Úzkostlivé stavy jsem v Čechách neměl, ale tady se projevily i kvůli tomu, že nevíme, co se bude dít,“ dodal, zatímco za pravdu mu dala i kolegyně Iva Pazderková. Ta potvrdila, že s podobnými problémy bojovala i ona sama, avšak dnes má svůj zdravotní stav víceméně pod kontrolou.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články