Nejrychlejší buchty s pudinkovou nádivkou pod sluncem a chutnají skvěle! Toto těsto používám i na šneky, koláče a rohlíky !

11733
Sdílejte

Recept pokračuje na další straně

Ukládáme vedle sebe na plech vystlaný papírem.

Každou buchtu potřeme shora a ze stran olejem – aby se buchty po upečení pěkně oddělovaly.

Dáme do trouby na 180 stupňů na 40-45 minut .

Každá trouba peče jinak.

Ještě teplé je potřít studeným mlékem, do kterého vmícháme vanilkový cukr.

Po vychladnutí posypeme cukrem a tlačíme do hlavy jedna radost.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články