Vánoční křupavé ořechové šišky plněné čokoládovým krémem !

1778
Sdílejte

3. Ukládáme je na papírem vystlaný pečicí plech a pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 180 stupňů cca 20 minut.

4. Máslo utřeme do pěny a postupně, tenkým proudem lijeme mírně teplou, rozpuštěnou čokoládu. Krémem lepíme kuličky a můžeme podávat.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články