ROZCHOD : Ondřej Gregor Brzobohatý potvrdil rozpad manželství s Taťánou

2196
Sdílejte

Ta mohla sehrát svoji roli a také fakt, že neměli potomka. Děťátko odkládali kvůli pracovním povinnostem na později. Taťána ještě v létě letošního roku prozradila, že by dítě chtěla třeba hned, ale nezávisí to jen na ní, ale i na tom, jak má pracovní závazky.

Modelka zřejmě naznačovala rozvod už v nedávném rozhovoru s českým expertem na etiketu Ladislavem Špačkem. Poznamenal, že nestihl krásčinu svatbu, Taťána reagovala překvapivě: „Tu další stihneš!”

„Na rozvodu jsou již víceméně dohodnuti a Ondřej se odstěhoval ze společného domu na Smíchově,“ řekl dobře informovaný člověk , který přistihl hudebníka s tanečnicí Zuzanou Pilnou. Byli na rande v restauraci a také si dali polibek, který mluví za všechno. Dvojici zřejmě spojili společné povinnosti v divadle.

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články