Nejtěžší přiznání těsně po Vánocích: Monika se rozešla s partnerem !

2194
Sdílejte

Monika Bagárová si aktuálně užívá nejkrásnějších svátků v roce po boku své rodinky a nezapomenutelné Vánoce se snaží vytvořit především pro dcerku Rumii. Tu porodila zápasníkovi Makhmudu Muradovi, přičemž pár tvořili od podzimu 2018. Jak však zpěvačka jen před pár hodinami po několikatýdenních spekulacích potvrdila, cesty dvojice se nadobro rozešli. ,,Někdy vám v životě nevyjdou věci tak, jako byste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle,“ začala svůj proslov brunetka.

,,Myslím, že je fér vám povědět, že už nejsme rodina. Hlavně proto, že jste byli při našem začátku, také při narození naší Ruminky a vím, že mnoho z vás nám drželo palce,“ překvapuje Monika s tím, že s Makhmudem se rozešli z mnoha důvodů, které nekonkretizovala.

Článek pokračuje na další straně

Kam dál?

Vydírání v rodině slavného pilota F1 Schumachera: Vyděrači chtěli 15 milionů eur. Hrozili zveřejněním citlivých fotografií

Neuvěřitelná proměna Tomicové : Extravagantní róba a síťované punčochy !

Zpěvačka Ewa Farna si splní velký sen. Slavný zpěvák Ed Sheeran si ji vybral jako předskokana pro své velkolepé koncerty v Hradci Králové!

Leoš Mareš se nyní rozhodl, že prozradí, kolik lidí chtělo Moniku slyšet. Neprodalo se ani 5000 lístků

ZEMŘEL Jon Landau. Byl Oskarovým filmovým producentem filmových trháků, jako jsou Titanic a Avatar

Další články