Křehké medové kolečka s marmeládou.Tento RECEPT dělám na Vánoce spoustu let, fantastická chuť a dlouho vydrží !

2699
Sdílejte

Každý váleček rovnoměrně rozkrájíme na 32 částí , ze kterých formujeme kuličky, které mírně rozmačkáme pomocí konce hrubší vařečky.

Dáme do trouby péct.

Recept pokračuje na další straně

Mezitím si připravíme džem (bez zrníček) tak, že jej přihřejeme, případně trošku rozředíme vodou, aby se lépe dávkoval.

Asi po 7 minutách vyjmeme plech s kolečky.

Zatím si můžeme předpéct druhou část koleček.

Na rozpečená kolečka dáme do připravených jamek džem a mandle.

Dáme ještě na 7 minut dopéct.

Vychladlé koláčky můžeme ihned konzumovat nebo vložíme do dózy.

Při pečení vždy respektujte zkušenosti s vlastní troubou.

Džem samozřejmě můžete použít dle vlastní chuti.

Hezký nápad na zdobení je i potřít hotová kolečka vodou s džemem a posypat kokosem.

Přejeme vám dobrou chuť! 🙂

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články