Jednoduchý recept na mimořádně chutný a voňavý biskupský chlebíček: Pochoutka s rozinkami a kandovaným ovocem, kterou si zamilujete na první pohled !

7619
Sdílejte

50 g rozinek

50 g kandovaného ovoce

30 g vlašských ořechů

1 PL pšeničné mouky

Na polevu:

100 krupicového cukru

mléko

Na posyp:

kandované ovoce podle chuti

ořechy podle chuti

Recept pokračuje na další straně

Postup:
Do větší misky přidáme mouku, prášek do pečiva, sůl.

Směs dobře zamícháme.

Do mixéru přidáme vejce, cukr, olej a během šlehání postupně přidáme mléko, dokud nám nevznikne řídká směs.

Směs vylijeme do misky s moukou, přidáme esenci nebo vanilkový extrakt a ingredience spolu utřeme, dokud nebude těsto hladké.

Do menší misky na kostičky nakrájíme neoloupané jablko.

Kam dál?

Z 1 balení Tangu vyrobíte až 4 litry chutné a levné domácí zmrzliny. Po tomto receptu už více zmrzlinu v obchodě kupovat nebudete…

Výborný šlehačkový dezert: Nejenže krásně vypadá, ale také velmi dobře chutná!

Výborná bábovka, které neodoláte. Pokud vyzkoušíte tuto, jinou už dělat nebudete!

Chuť tohoto „zmrzlinového dezertu“ vám skutečně zvedne náladu ! Jednoduchý recept!

Falešný kremeš připravený za méně než půl hodiny. Jednoduchý a rychlý dezert, kterému nikdo neodolá

Další články